A 18.800 négyzetméteres irodaház négy recepció felől közelíthető meg, és két garázslehajtóval rendelkezik az Alsóerdősor utca és a Szövetség utca felől. Tágas belső udvara az itt dolgozók részére is kényelmes kikapcsolódást tesz lehetővé. A nagy üvegfelületek, zöld tetőkert és a főrecepciós tér impozáns külsőt kölcsönöz az épületnek.

2014 áprilisában a Capital Square arany fokozatú LEED minősítést kapott az üzemeltetésért és üzemben tartásért. A LEED nemzetközi zöldépület minősítési rendszer, igazolás arról, hogy egy épület olyan stratégiai céllal lett megtervezve és felépítve, amely minden fontos mérhető adat tekintetében javítja a teljesítményt a legfontosabb területeken, úgy, mint: energiatakarékosság, hatékony vízfelhasználás, CO2kibocsátás csökkentése, beltéri környezet minőségének javítása, az erőforrásokkal való gazdálkodás és ezek hatásaira való fogékonyság.

Nézze meg az épület alaprajzát, hogy képet kapjon a lehetőségeiről.

  • LED-es világítás
  • Biztonságos parkolás a mélygarázsban
  • Kávézó és önkiszolgáló étterem az épületben
  • Kerékpár tároló
  • Kiváló tömegközlekedési kapcsolatok
  • Bérelhető konferenciaterem

Az R70 Office Complexben található teljesen felszerelt fitness teremnek köszönhetően az ott dolgozók munka után könnyedén ki tudnak kapcsolódni.

Az egyedileg szabályzott kártyás beléptetési rendszernek köszönhetően bérlőink biztonsággal juthatnak fel irodaegységükbe.

A földszinten található, kizárólag az irodaházban található Bérlők számára fenntartott postának köszönhetően a postai szolgáltatások elintézése könnyebb és hatékonyabb.

R70 Office
Complex